Jan-Willem Wiertsema
Hij adviseert cliënten op het vlak van het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht. In aanvulling daarop adviseert Jan-Willem cliënten bij de verkrijging en financiering van schepen.  Hij publiceert regelmatig artikelen over juridische en fiscale aspecten van vastgoed en hij wordt genoemd in de gids who’s who legal als vooraanstaand vastgoed jurist.

Hij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (1998), de Vrije Universiteit Amsterdam (2000) en de Universiteit van Amsterdam (2009). Jan-Willem heeft Westerdok Notariaat opgericht na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij twee advocatenkantoren te Amsterdam, Boekel De Neree en Van Doorne.

Gwen Willemsen
In de praktijk van Gwen komen meerdere juridische facetten bijeen. Zij heeft 10  jaar ervaring als kandidaat-notaris en is actief geweest op alle rechtsgebieden. Het zwaartepunt van haar huidige praktijk ligt op het vlak van vastgoed, vaak in familieverband.

Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in 2000 en was vervolgens verbonden aan advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek en aan notariskantoor Voorneman Geenen.