Westerdok Notariaat
Westerdoksplein 6
1013 AZ Amsterdam

Route vanuit Den Haag/Haarlem:
Volg de Ring Amsterdam A10 en neem afslag S102 (Westpoort) richting Centrum. Ga onderaan de afslag rechtsaf. Volg deze weg (Transformatorweg/Tasmanstraat/Van Diemenstraat/Westerdoksdijk) tot u aan uw linkerhand het bord P IJdok ziet staan. (zie ook Parkeren)

Openbaar vervoer:
Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (CS). Verlaat het CS aan de IJ-zijde. Ga linksaf en loop over de De Ruijterkade. Ga met de bocht mee naar rechts (Westerdoksdijk) en aan uw linkerhand ligt het Westerdoksplein.

Route vanuit Utrecht/Almere:
Volg de Ring Amsterdam A10 en neem afslag S114 (Zeeburg). Ga onderaan de afslag linksaf richting Centrum. Volg deze weg tot de Piet Heintunnel en sla na de Piet Heintunnel bij de stoplichten rechtsaf. Volg deze weg (Piet Heinkade/De Ruijterkade/Westerdoksdijk). Sla 250 meter na het passeren van de Kamer van Koophandel rechtsaf richting parkeergarage IJdok.

Parkeren:
Loop bij het verlaten van de parkeergarage IJdok richting het water en vervolg uw route aan het einde van de straat over de voetgangersbrug. Steek tenslotte de straat over om het Westerdoksplein te bereiken.